Sıla Kıl Çadır Peker DOKUMACILIK

KIL ÇADIR 

Kıl çadır galerimizi ziyaret ederek; kıl çadır siparişi verebilirsiniz. Daha önceki referanslarımızda var olan kıl çadır sipariş numaraları daha hızlı destek vermemizi sağlar. Türkiye’nin en köklü ve en büyük kıl çadır firması ile ayrıcalıklara hazır mısınız?

Peker Dokuma

Sıla Kıl Çadır

8 kuşaktan beridir kıl çadır üretim ve imalatı.. Türkiye’nin tartışmasız, en büyük ve en kaliteli Tek Kıl Çadır Firması..
KIL ÇADIR Üretim ve imalatını kalite standartlarına uygun ve garantili olarak sunuyoruz. Sadece çadır kurulumunda değil kurulumdan sonra üstelik 7 Seneye kadar tam destek veriyoruz.

Peker Dokuma Sıla Kıl Çadır = Kalite + Güven + Tam Destek

PEKER DOKUMACILIK – SILA KIL ÇADIR | 1780 – 2016

KIL ÇADIR

Kıl çadır üretim, kıl çadır imalat, kıl çadır satış ve kıl çadır kurulum yapan firmamız 8 kuşaktan günümüze kadar Türkiye’nin her iline ve dünyanın çeşitli ülkelerine kıl çadır kurulum ve satışını gerçekleştirmiştir.

NEDEN PEKER DOKUMA ?
Peker dokumacılık daima müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. 8 kuşaktan bu güne kadar Peker dokumacılık reklam olarak en iyi reklamın müşteri referansı olduğuna inanır. Bu yüzden müşterilerimiz ile yakından ilgileniyoruz ve ön satıştan, kıl çadırı kurulum ve kurulum sonrası hizmete kadar her şekilde hizmetimizi aksatmadan veriyoruz.

KIL ÇADIR? YÖRÜK ÇADIR? DOKUMA?
Kıl çadır, yörük çadır, otağ çadır, osmanlı çadırı ya da dokuma çadırlar olarak adlandırılan çadırlar aslında hep aynı keçi kılından dokunan türlerdir. Türkiye’de ilk defa sipariş numaraları ile ve keçi kılından yapılan çadırları kategorilere ayırarak daha kolay bir şekilde anlaşılır halde sunan PEKER DOKUMA yine sektörde takip edilen firma olmayı başarmıştır.

SILA KIL ÇADIR & PEKER DOKUMA
Peker dokumacılık firması ismini SILA KIL ÇADIR olarak değiştirmemiştir. Ancak sıla kıl çadır ismini PEKER DOKUMACILIK ismine ilave etmiştir. Böylece PEKER DOKUMA SILA KIL ÇADIR şeklinde hizmetine devam etmektedir.

PEKER DOKUMACILIK

kıl çadır üretim – imalat – satış – kurulum

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Şark Köşesi

Kıl Çadır